13:00, 14 грудня 2020 р.

Що подарувати на Новий Рік?

Що подарувати на Новий Рік?

На новий рік люди дарують один одному подарунки. Таким способом ми демонструємо свою любов, увагу і повагу до них. Де ж знайти якісний товар, який порадує близьку людину? На львівському сайті Ви можете побачити перелік компаній, які пропонують купити продукцію за вигідними цінами. Ви без проблем знайдете подарунок для людини будь-якого віку.

SK Wood UA

SK Wood UA — це оригінальні вироби з дерева, які є відмінним подарунком на будь-який смак, вік і стать.

Витончені та охайні вироби з дерева будуть доречними до будь-якого свята: і дитині на день Св. Миколая, і як новорічний подарунок колегам по роботі, і як подарунок коханій людині. Подарунки з дерева гарантовано залишать теплі спогади та яскравий слід в душі кожного.

Ваш подарунок неодмінно буде оригінальним, оскільки усі вироби SK Wood UA розробляються з унікальним стилем та виготовляються з урахуванням Ваших особливих ідей та побажань. Нанесення логотипу, фрази чи зображення — майстри SK Wood UA можуть все і виконують це з любов'ю!

SK Wood UA пропонують безліч варіантів унікальних подарунків:

  • виготовлення панно та картин на замовлення;
  • розвиваючі подарунки дітям;
  • ювелірні коробочки;
  • подарункові бокси;
  • лофтові світильники;
  • новорічні іграшки;
  • органайзери, тощо.

Дерев'яні вироби SK Wood UA — це екологічні подарунки з дерева, які є абсолютно безпечними. Продукція не має різких запахів, оскільки майстри обробляють вироби лише натуральними барвниками на основі масла, без використання морилок та фарб.

Ексклюзивні вироби з дерева ручної роботи від SK Wood UA стануть чудовим подарунком для Ваших друзів, колег та рідних і гармонійно будуть виглядати у будь-якому інтер'єрі чи навіть колекції!

Що подарувати на Новий Рік?, фото-31

Кожному святу - особливі солодощі

Хочете добре відсвяткувати Новий рік? В такому випадку, потрібно відповідально підійти до вирішення організаційних питань - купити подарунки, спланувати меню, і т. д. Для того, щоб придбати новорічні подарунки, не обов'язково виходити з дому і бігати по магазинах. У домашніх і комфортних умовах Ви можете здійснити вдалу покупку.

Інтернет-магазин «Вам подарунки» - це вибір відповідальних людей, які цінують свій час, гроші і сили. Широкий асортимент продукції і лояльні ціни - це те, що неодмінно Вас порадує. Тут Ви можете купити оригінальні солодощі від відомих виробників, текстильні мішечки, подарункові набори, оригінальну подарункову упаковку, солодкі новорічні подарунки 2021.

Переваги співпраці

До головних плюсів роботи з компанією «Вам подарунки» відносять такі:

  • вся продукція сертифікована і відповідає основним стандартам якості;
  • солодощі від відомих виробників;
  • гнучкі ціни;
  • високий сервіс обслуговування.

Більш детальна інформація за посиланням https://www.facebook.com/vampodarki/.

Фахівці інтернет-магазину «Вам подарунки» надають допомогу в виборі відповідних новорічних подарунків, враховуючи всі переваги і вимоги клієнта. У кожного покупця є можливість втілити свої будь-які творчі задуми в життя - вибрати красиву упаковку і свої найулюбленіші, смачні солодощі, і не тільки.

Контактні дані:

Що подарувати на Новий Рік?, фото-42

Element of Nature

Новий рік — магічний час, коли по-особливому хочеться дарувати тепло та радість близьким, а свою безмежну любов продемонструвати унікальним подарунком, який подарує справжні емоції.

Найкращим подарунком для коханої людини, подруги чи сестри на новорічні свята стануть неповторні прикраси з живими рослинами всередині від Element of Nature. Кожна прикраса та її елемент виготовлені руками майстрині з натуральних матеріалів за власними ескізами. Саме тому, у хендмейд прикрасах Element of Nature жінки завжди почуваються більш привабливими та впевненими у собі і своїх силах.

Element of Nature — прикраси ручної роботи з рослинними елементами, зроблені з любов'ю до жінок та природи. Коли даруєте свою любов близьким, подарунок теж має бути зроблений з любов'ю.

В прикрасах Element of Nature заховані справжні квіти та листочки. Основа виробів виготовлена із гіпоалергенної нержавіючої сталі. Рослини, розміщені під склом всередині прикраси, залиті ювелірною смолою.

У крамниці Element of Nature знайдеться також подарунок і для чоловіків. Картина із гербарію органічно доповнить дизайн будь-якого інтер'єру.

Оригінальності подарунку від Element of Nature додає казково красиве пакування: усі вироби упаковані в особливі, як і самі вироби, коробочки із маленьким букетом сухоцвітів.

Контакти:

Що подарувати на Новий Рік?, фото-53

Bosch Siemens

Ідеї новорічних подарунків витають у повітрі. Проте завжди хочеться, щоб цей подарунок не лише тішив свого нового власника, а й був йому корисним та практичним.

Різноманітні сувеніри та красиві дрібнички "з'їдають" добрячу частину Ваших витрат, але приносять лише короткочасну радість. Найкращим сюрпризом, який виправдає очікування Ваших близьких і який служитиме роки, стане побутова техніка.

Магазин побутової техніки "Bosch Siemens" допоможе професійно підібрати техніку для дому на подарунок для коханої людини, батьків та друзів. В магазині Ви зможе купити посудомийну машину для дружини, для батьків купити новий холодильник сіменс, дітям для смачних сніданків купити тостер та соковитискач, а друзям — гриль Bosch.

У магазині "Bosch Siemens" є безліч варіантів подарунків на будь-який гаманець з безкоштовною гарантією 4 роки. А знижки та акції, які часто проходять в магазині, допоможуть добряче заощадити.

У ТОПі рекомендованих подарунків зі списку магазину "Bosch Siemens" знаходиться блендер з нарізкою кубиками Bosch. Це сучасний технологічний блендер, який стане прекрасним помічником у приготуванні найрізноманітніших страв на будь-якій кухні і точно не відправиться у дальній куточок шафи.

Нехай під новорічною ялинкою опиняться чудові та практичні подарунки, які полегшать життя Ваших рідних у новому році!

Контактні дані:

Салон "Bosch Siemens"

  • м. Львів вул.Стрийська, 45а
  • Графік роботи: пн-сб 10:00-19:00
  •  +38 (067) 639-08-88

Магазин "Bosch Siemens"

  • м. Львів вул.Зелена, 17
  • Графік роботи: пн-сб 10:00-19:00
  •  +38 (067) 350-68-88
Що подарувати на Новий Рік?, фото-60

Мережа інтимних бутіків No Taboo

Мережа інтимних бутіків No Taboo – запрошує вас зануритись у світ інтимних девайсів і розкрити свою сексуальність.

Більше 15 років ми надихаємо своїх клієнтів бути більш розкутими, розвиваємо впевненість в собі, допомагаємо запалити пристрасть між партнерами і урізноманітнити свою інтимну близькість.

Тільки у нас Найцікавіші Екскурсії.

Завдяки нашим бездоганним консультаціям, ви отримаєте цінну інформацію про те, як отримувати довшу і якіснішу насолоду, задовольнити партнера і удосконалити свої інтимні стосунки.

Найкращі пропозиції для яскравого інтимного життя, іграшки та білизна для заняття коханням, інтимна косметика і багато іншого, ви знайдете у наших магазинах. Наразі у Львові є два бутіки No Taboo, які відкриті цілодобово.

А також для вашої зручності всі товари ви можете переглянути і замовити на нашому сайті aaaa.in.ua

  •  https://aaaa.in.ua/
  • вулиця Торгова, 1, Львів
  • вулиця Гнатюка, 15, Львів
  • +38‎‎093 048 2816
Що подарувати на Новий Рік?, фото-70

Подарунки всім придбати, Новий рік відсвяткувати... Часу обмаль? Вихід є! ВИНА СВІТУ — там є все!

Ще й зі знижками до новорічних свят до -50%

  • Солодкі подарунки для дітей та дорослих на будь-який смак.
  • Великий асортимент улюбленого бульбашкового вина до новорічного столу
  • Міцні напої від 0,05л до 6л

Також, не впусти можливість отримати персональну рекомендацію від наших сомельє у будь-якій точці фірмових магазинів ВИНА СВІТУ. Доречі, Дід Мороз вже скористався пропозицією. Шукай біля товару позначку «сомельє рекомендує» - це твоя додаткова впевненість у виборі.

ВИНА СВІТУ немає у твоєму місті? Віправимо Новою Поштою у будь-яку точку України. Переходь за посиланням https://www.instagram.com/wineworld.com.ua/ та пиши у Дірект.

Бажаємо веселих свят!

Вина світу — прямі поставки з новорічного світу!

Чекаємо на вас у м. Львів за адресами:

  • пр-т В'ячеслава Чорновола, 45
  • 096-96-08-464

  • вул. Стрийська, 78
  • 068-348-99-52
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,92
39,98
EUR
43,25
43,65
PLN
10,02
10,10
Оголошення
live comments feed...